mandag 30. juli 2012

Lys i tussmørket…

Da er jeg hjemme igjen fra ferie, og har hatt en helt fantastisk tur! Prisnivået i de baltiske landene var over all forventning, og det samme var strendene som vi besøkte. I feriebyen Jurmala som ligger i Latvia, bestilte vi feks. en irish coffe, en halvliter øl, en kopp kaffe, og ei brus til den nette sum av 49 kr. På stranda kunne vi boltre oss i ei 3 mil lang sandstrand, som lett kunne forvekles med ei hvilken som helst strand i syden. Herlig! :)

Selv om det er deilig å være borte på ferie, er det like godt å komme hjem hver gang. Ute begynner det nå å bli skjømt, det er så koselig. Endelig kan man tenne lys slik at det gir en viss effekt. På Chlas Ohlsson kom jeg over noen fine utelys med små pærer i rødt, grønt, gult og blått. Nå er jeg spent på hvilken stemningen de gir når det virkelig begynner å bli mørkt ute.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I lysthuset har jeg gått for en nøktern stil, spesielt sammenlignet med hvordan jeg har pyntet det tidligere. Jeg har satt inn et rundt bord, og malt stolene i blå nyanser. Skulle jo kjøpe nye utemøbler på IKEA, men de jeg likte ble for store til dette lille lysthuset. Så da smører jeg meg med tålmodighet og venter til neste sommer. Imens er det bare å kose seg så godt man kan ute i hagen, det er enda 3 uker til jeg begynner på jobb, og de skal nytes! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

104 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails