søndag 28. februar 2010

Bjørkeris…

Tenk at det skulle lyse opp å bli en slik flott dag! Det som så ut som en mørk og snøtung søndag, måtte vike for solens varme stråler i fra skyfri himmel…*lykke* Man blir så glad av solen, og den gir så mye energi…spesielt i disse tider da solen såvidt er tilbake hos oss, da blir den satt ekstra stor pris på.
I dag har jeg vært ute å hentet inn bjørkeris. Jeg syns bjørkeris er helt nydelig å pynte med, selv uten gåsunger på…
 

Jeg har satt bjørkeriset i en zink-mugge, syns det passet så godt til tønnen som også har zink-farge på jernet. Tønnen var opprinnelig rød, og jernet rundt var rustent. Det er veldig enkelt å oppnå en zink-farge effkekt på jernet om man vil.  Først maler man jernet med et tynt lag hvitt, og så tørker man av med en svamp til det skinner igjennom. Prosessen gjentaes til man er fornøyd med resultatet.

P1010611

Værslitt tre mot zink og hvitt er vakkert…

P1010598

På bildet under ser dere døra som jeg fant, den har nydelig patina og en herlig farge. Jeg har ingen planer om å male den hvit… :)

P1010618

Er så godt å tenke på at i morgen skal jeg ikke på jobb, en hel uke med vinterferie står for tur. Jeg skal være hjemme å pusle rundt i huset, skal være med på et spennende prosjekt som jeg ikke kan si så mye om akkurat nå…dere skal få vite mer etter hvert.

Ønsker dere alle en superfin kveld, håper solen skinner på dere i morgen!

Siren

134 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails