søndag 1. juli 2012

Bursdag…


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag blir dattra mi hele 8 år, og det skal selvfølgelig feires! Jeg har laget både cake pops, sukkerspinn, muffins og deilige kaker til ære for henne. Alt går i rosa, turkis og hvitt. Langt borti horisonten ser jeg blå himmel, det ser ut til å bli en flott dag å feire bursdag på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min lille datter klarte nesten ikke å holde fingrene borte i fra muffinsene. Selvfølgelig fikk hun smake, og det samme fikk jeg. De var himmelsk gode! Med både vaniljestang og fløte i deigen, så kom det egentlig ikke som noen overraskelse. Rosa frosting har jeg laget med rød konditorfarge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette blir nok siste innlegg i fra meg på ei stund. Om noen få dager drar vi på ferie. Turen går til de baltiske landene Estland, Latvia og Lithauen. Deretter drar vi til Polen hvor vi skal bo hos bekjente i noen dager. Så går turen videre til Tyskland og Danmark. Gjett om jeg gleder meg til spa for en billig penge, spise lunsj for 25 kroner, og oppleve en litt annen kultur enn det de fleste av oss er vant til. For det er det som møter oss i de baltiske landene. Rett før vi er hjemme igjen stikker vi innom Haparanda og IKEA i Sverige, da blir det endelig nye hagemøbler til lysthuset. 

For de av dere som ikke helt skjønner hvordan jeg kan dra til så mange land, så er svaret: BOBIL. Et fantastisk framkomstmiddel som tok oss i gjennom hele 7 land i fjor. Jeg fikk sett plasser som jeg ikke hadde kunnet forestille meg i min villeste fantasi, og som jeg ALDRI ville dratt til om det ikke var for at vi kjørte med bobilen. En slik tur anbefales på det sterkeste, man er så fri og uavhengig og kjører etter hva man har lyst til å oppleve.

Nå skal jeg blåse opp rosa og hvite ballonger, straks klart for bursdag!

Ha en fortsatt fin sommer. :)

7 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Åh det ser härligt ut, sköna toner!

Kram och ha en fin dag vännen <3
Mia

Maliva`s verden sa...

Grattis med dagen...og lykke til med feiringen av din prinsesse.
Bobilferie må være toppen......har jo kjørt mye nedover i Europa, men aldri med bobil. Kanskje en dag! God bilferie..spennende land dere skal besøke. Varm klem fra meg

Sarina sa...

Happy birthday for the little one.Your cupecakes look delicious

Taubanevegen sa...

Gratulerer til 8- åringen! :) Ønsker dere en super bursdagsfeiring!

Muffinsene så utrolig gode ut, så flotte!

God sommerferietur, det hørtes spennende ut! :)

Unknown sa...

Mmmm, det så godt ut:)
Nå fikk jeg veldig lyst på cupcakes ♥
Og så herlig det var og putte de i små gg skåler:)

Ha en finfin ferie ♥

Tina sa...

Ej hvor ser de lækre ud.. Vild god ide at ligge dem i de søde GreenGate skåle.

Rigtig god sommerferie!,

Kram Tina

Angel charls sa...

Foutcode -50 is een van de meest voorkomende problemen die vaak door een aantal gebruikers worden aangetroffen. In feite is het een fout bij de bestandsoverdracht.

--------------------
Apple Telefoonnummer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails