søndag 19. oktober 2008

En liten bit av Venezia

I forrige uke var jeg i Venezia! En nydelig by...en gang skal jeg tilbake dit! :)


Tenk å våkne til slik 400 år gammel nostalgi hver morgen...kunne gjerne gjort det jeg...i hvertfall for en lang stund!

I disse trange kanalene, er det ikke mye sol som kommer i gjennom...jeg ble ikke akkurat brun av å være i Venezia, men veldig rik på opplevelser.

I dette fengselet som befinner seg i Dogepalasset, har selveste CASANOVA vært fange.

Og overalt på veggene inne i cellene proklamerte fangene sin uskyld med å skrive på veggene.

Det var en liten bit av Venezia, som kan være både vakker og mystisk på samme tid. Det sies om byen at har man en gang vært der, så lengter man alltid tilbake dit…jeg tror sannelig det er sant! ;)

10 kommentarer:

moa sa...

så nydelige bilder du viser..jeg har reist veldig mye, spesielt i europa, men ikke sett venezia - enda...men den står høyt på ønskelisten..
klem moa

minishabby sa...

God morgen Siren!
Nå lengtet jeg tilbake til Venezia. For litt over tre og et halvt år så giftet jeg og min kjære oss på rådhuset i Venezia. Bryllupsbildene ble tatt på markusplassen og i kanalene.
Et fantastisk sted! Og vi kommer garantert til å dra tilbake.
Tusen takk for titten...
Ha en flott uke:)

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Sååå fine bilder fra Venezia, og det så ikke ut som om det var så fullt av turister der heller. Jeg var der for femten år siden og ønsker meg som deg tilbake.
Ha en god uke
Klem...Ellen

henrieta sa...

Nyyydelege bilete frå Venezia. Eg drøymer om ei roantisk langhelg i Venezia. Kanskje til våren eller hausten........Vart ikkje mindre reisesjuk etter å ha sett bileta dine;)

Ha ein flott dag:-)

Astrid sa...

Ååååh!
Nydelege Venezia! Eg har ikkje vore der -enno...
Har alltid tenkt at "dit skal eg ein gong", vart ikkje akkurat mindre i stuss etter å ha kika på desse bileta;)

Monica sa...

Hei!

Helt enig! Jeg var der for første gang i sommer (har bilder derfra i bloggen min), og falt også pladask. Et fantastisk sted som jeg håper å komme tilbake til:)

BROCANTE sa...

Hei og takk for at du stakk innom bloggen min og tok deg tid til å legge igjen en kommentar. Jeg har akkurat vært i Venezia selv - utrolig spennende by. For ca 30 år siden var jeg der for første gang. Den gangen var jeg på interrail og ungdoms herbergene var fulle og jeg hadde ikke penger til hotel. Vi bamket på i et nonnekloster og fikk sove der. Det var et minne jeg alltid vil huske. Det var rene lakner på klappsenger rett under et enormt alter i et av klosterets kapeller. Vi fikk frokost og et eple med på veien da vi reiste.

home 4us sa...

Hm, nydelige bilder!
Italia er et flott opplevelsesland.

Har en hyggelig hilsen til deg på bloggen min.

Anonym sa...

Flotte bilder du har tatt her!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Nydelige bilder :) Vi dro også på ferie til Venezia i år :) Vakker by :) Og kor herlig er det ikkje å kjøre i gondol! Elska det :) Synest heile Italia er vakker :) Eit sjarmerande land ;) Ha ein flott dag! Godklem :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails