søndag 15. februar 2009

Utfordring, vis meg ditt tak!

Et tak er et tak…eller er det egentlig det?

Taket har alltid kommet sist på min prioriteringsliste når jeg har pusset opp et rom, men egentlig så er jo det en like viktig del av interiøret som resten når man tenker på helheten.

I denne herlige bloggverdenen har jeg derfor savnet en ting, flere bilder av taket! Det tenkte jeg at jeg skulle gjøre noe med, og starter derfor en utfordring “Vis meg ditt tak”. Hva befinner seg egentlig i taket hos den vanlige interiørblogger, hvordan ser ditt tak ut? :)

DSC01083DSC01062

Her ser dere mitt tak i stua, vi har panel som er delt inn på langs og på tvers, og til slutt så har vi rammet det inn. Dette tipset fant jeg for lenge siden i et inspirasjonsblad på en malebutikk, og der og da bestemte jeg meg for at et slikt tak skulle jeg ha når jeg fikk meg et eget hjem…og slik ble det også! :)

DSC01072

Bildene under her er i fra taket i lillestua, det er et valmet tak…her hentet jeg ideen i fra et ukeblad, det var før jeg begynte å lese i interiørblad.

DSC01093 DSC01098

Jeg har startet denne utfordringen med å plukke ut 3 helt tilfeldige bloggere med min egen “lukk øynene og pek teknikk”. Og i fra bloggere som det er mer enn 1 dag siden de sist laget et innlegg. Men om det er noen som har lyst til å ta denne utfordringen selv om de ikke er valgt ut, så ville det vært kjempehyggelig! :)

Og de tre er:

Anemone

Kjeruben

Mias Landliv

Send deretter utfordringen videre til 3 nye bloggere…Håper dere tar utfordringen! :)

11 kommentarer:

Kerstin sa...

HeiO=)

Har kikket igjennom bloggen din: denne bloggen liker jeg bare så godt. herlig stil som jeg liker også=) har lagt deg til listen min jeg=)

God kveld Klem Kerstin

Viola sa...

Ett underbart vitt tak hos dig, så ser dom ut i mitt hem vid havet men i min gamla våning i stan är det gamla vackra papptak....sänder en solig hälsning från Spanien, så skönt att byta ut vintern mot sol och värme, vetr inte om du varit inne och tagit lotter på min konkurrense om inte så måste du titta in, klem VIOLA

Kjeruben sa...

Oi...Takk for ufordringen! Må vente på dagslys da.. som mange andre bloggerar sliter eg med lyset om vinteren ;-) No er ikkje mine tak like fine som din e.. hi hi.. men ein interiørutfordring tar eg på strak arm ;-)

Og så må eg jo nemne at du har ein fantastisk blogg! Sender deg eit pip når mine tak er på plass :-D

Anonym sa...

heia :) ja det va kjæmpesmart.Eg har jo også ofte lurt på ka man kan gjøre me takan ,glede meg te å se ka dåkker kjæm fram me ,klæm :)

Nin sa...

Svarte nu blei det anonymt igjen men det va altså eg som skreiv det :)

Lykken bak døra sa...

Så flotte takene dine er! Uff, mine er helt på jordet.. Jeg er jo så kort, så takene har jeg gjort lite med.. *flaut*

Kjempefin blogg du har :)

Kjeruben sa...

I fare for å glømme heile greia tok eg bilder med ein gong, og dei er no publisert... men det stygge taket mitt som skal byttast ut blir nok ikkje publisert nei ;-) He he

Hagens Vita Vardag sa...

Hej!
Underbara takbilder! = )
Härligt med panel och råspont, blir liv i tak och väggar.
Själv har vi en takhöjd på närmare 6 meter med vitmålad råspont, älskar den!
Ha de gott
Kram Anna

Inspiration i vitt sa...

Oj vilket vackert tak du har, så vackra tak vill jag med ha.Det är alltid så inspirerande och titta in till dig.
Kram på dig/Ingela.

Mia sa...

Taket ditt er nok mye mer "bloggbart" enn taket hos meg... vi har kun vanlig (les = kjedelig) furutak som er behandlet med hvit panellak (slik at det ikke skal gulne for meget). Det er hyggelig at du tenkte på meg med denne utfordringen, men jeg pleier å være såååå dårlig på ufordringer, dessverre... og når taket atpåtil ikke er så pent så... Jeg håper jeg er tilgitt, men som sagt, hyggelig at du tenkte på meg.

Something White sa...

Are these pictures taken in your home? Beautiful lustre! I like that style.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails