mandag 2. mars 2009

Det var en gang en potetkasse…

som ble ombygd til et skap. Dette skapet ble brukt i et gammelt tømmerhus, til eierne fant ut at de ikke ville ha det da de bygde nytt hus. Akkurat slik som de fleste av oss gjør i dag, vi vil ha ny kjøkkeninnredning i et nytt hus! :)

Heldigvis så kastet de ikke skapet, men satte det i fjøset. Og der sto “potetskapet” da vi overtok gården, brunt og ubehandlet, klart til å få seg noen strøk med maling…og slik ble det også.

DSC01257DSC01235

Skapet har fått plass på kjøkkenet i samme farge som vi har på kjøkkeninnredningen. Til høyre sees skapet slik det er når det er lukket igjen, men det er ikke ofte, jeg liker best å ha det åpent.

DSC01243DSC01250

Jeg har fylt skapet med ting som jeg bruker ofte (minus de øse-skjeene da), og det rommer faktisk ganske mye. Ja jeg vet, skrifta ble litt skjeiv, men jeg er jo nybegynner på den fronten…skal ordne det en gang jeg har GOOD tid, og når det begynner å irritere meg skikkelig! :)

                                               Ha en fin dag! :)

10 kommentarer:

Randi sa...

Heia...
ÅiÅiÅi........smeis kor fint dette skåpet vart da,rå tøfft!!!Å du,det er litt av sjarmen det at skrifta er skjeiv,eg såg det ikkje før eg las det! Lekkert vart det!!
Ha ein fin måndag!! Klem!

Viola sa...

Så charmigt skåpet blev och så mycklet fint du har i det...verkligen rart, här vräker nu snön ned, vi kan knappt se ut, ska det aldrig ta slut i år???

KLEM VIOLA

Kerstin sa...

Ååå så utrolig flott skapet ditt ble...heldig at de ikke hadde kastet det... Masse flotte ting du har inni skapet også=)

ha en fin kveld Klem Kerstin

Magny sa...

heia...
guri så råstiligt!!!
du er kreativ og flink!!
klemmer~~~~

Hagens Vita Vardag sa...

Helt underbart skåp! Kul att kunna ta tillvara och använda de gamla möblerna som funnits på gården sedan långt tillbaka. Så fint i sin enkelhet! Förstår att du är nöjd..= )
Fina bilder du visar i tidigare inläggen också!
Ha de gott
Kram Anna

Fotballmamma sa...

Takk Takk! Utrolig fint skap med mange sharmerende ting i..

Mamma'n og Hedda Kristin sa...

*ler* Tips ja, vet ikke om de er så kjempenyttige, det er bare mine meninger. ;)

Men det var artig! :)

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

oi!! :) Så utrulig flott skap da Siren :) Eg såg heller ikkje at skrifta var skeiv før du skreiv det :) Berre ein del av sjarmen det, slik som Randi seier :) Eg har nettopp sydd ein vårduk med litt skjønnhetsfeil, men men.. ein del av sjarmen :) Den er vertfall unik! :) hehe.
Ønsker deg ein herlig dag! Sola skinner og været er herlig! Endelig er våra komt :) Godklem!

Randi sa...

Heia...
Takker deg for helsinga!Jau takk,dei to første dagane mine på jobb har gått super bra,kjekt:-))Gleder meg til fortsette!!
Vil ønske deg ein fin fin kveld!Klem!

Livs Lyst sa...

Det skapet var diggbart!!

Hilsen Ljo :O)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails