lørdag 8. august 2009

Et lite livstegn…

Og jeg som trodde at når sommerferien kom så skulle jeg lage nye innlegg i hvertfall annen hver dag! Men slik ble det altså ikke, vi har hatt fullt opp å gjøre både med garasjebygging, og diverse forfallsarbeid rundt huset. Ja og så har jeg vært på ferie, 14 dager i Bulgaria. Og akkurat da vi dro kom tidenes sommer hit til Nord-Norge, med så mange varmegrader at de nesten kunne måle seg med de vi hadde i Bulgaria…typisk! :) Men det var deilig å komme seg litt bort å oppleve andre ting.

DSC02915

Her ser dere en skikkelig landlig bakgård av en hage på landsbygda i Bulgaria, ikke noe er arrangert for bildets skyld…alt er i bruk!

DSC03034 

Og her ser dere inn til min faste bloggplass som jeg har forsømt kraftig i det siste. Men det blir nok bedre tider etter hvert, jeg satser på å komme sterkt tilbake! :)

Men først skal jeg på en liten mini-tur til London. Det ble ikke mye interiørshopping i Bulgaria, men det har jeg nå tenkt til å gjøre noe med om jeg skulle være så heldig å komme over noen gode interiør butikker i London. Og så hadde jeg egentlig håpa litt på at kanskje noen av dere har noen gode tips til hvor jeg kan finne slike butikker. Det er første gang jeg skal til London, så jeg er overhode ikke kjent i byen.

Til slutt vil jeg takke så mye til Tyrifryd og Kvit rose for de herlige awardene jeg har fått! :) Dere finner de under bildet som det står awards på.

Og så må jeg også få takke alle dere som har lagt igjen noen ord til meg, jeg blir så glad!! :)

 

Ha det fint så lenge alle sammen!Klem Siren

9 kommentarer:

Viola sa...

Äntligen...ett livstecken ifrån dig..gläder mig att du är tillbake, har saknat dig så...du med dina vackra inlägg, ha en fin helg, klemmer VIOLAN

Weißer Vintagezauber sa...

Hello dear Siren,
nicely you are there again and a new post of yourself. The first picture is from Bulgaria, or????
The second picture of your home???? It is dreamlike.
Lots of love wishes you completely warmly,
Elke.

Tyri-jenta sa...

Så godt å "se" deg igjen:)
god tur til London!

Klem:)

bikim sa...

You have a lovely blog and I'll add you to my favourite blog list.
Have a great weekend,
Rosa from Portugal

Margrethes hus og hage sa...

Hei og takk for så hyggelig hilsen i bloggen min :)

Bloggeplassen din er skikkelig koselig!

Håper du får en fin Londontur.

Hilsen Margrethe

Hulda sa...

Det er flott at du skal komme sterkt tilbake, Siren! Jeg liker innleggene og interiøret ditt så godt. Flott med det vinduet!!

Randi sa...

Heia Siren!
Å det var kjekt å sjå at du er her igjen,har saknet deg!!
Takker deg for helsinga!Ja godt med litt ferie!
Ja eg vil tru at du har hatt det godt likevel på ferie i Bulgaria uten å shoppe,det tek du igjen;))Men uansett så viser du eit bilder derfrå i det virklige livet deira,kjempe fint bilde!!Ja å enda finare er bilde frå bloggplassen din!Å eg gledar meg stort til du er tilbake for fullt skal du vite!!
London ja...Ja der har eg vore,men ikkje på interiørshopping.Så eg har ingen gode butikk tips der:)Men du store,du får deg ein opplevelse for det,gled deg!!Håper du får like fint ver som oss hadde,da var det ikkje ein dag under 25gr:-))Eg var der i 9 dager eg da,det var topp!
Så god tur Siren,kos deg!!
Klemmer frå meg,Randi

Hagens Vita Vardag sa...

Så länge sedan jag kikade in till dig och du visar de mest bedårande bilderna och inläggen, vilket underbart lusthus! Ha de så gott, kram Anna

salige lavendel sa...

Nydelig blogg du har. Skulle gjerne vært en tur i London jeg også. Det finnes sikkert mange markeder med masse fint i shabby stil. God tur!
hilsen fra saligelavendel.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails