søndag 10. januar 2010

Ny kjøkkenhylle…

 
Endelig er hylla ferdig! Jeg har brukt knekter i fra Ikea, og hobbyplater i fra Byggmakker til å lage denne enkle hylleløsningen. Men det ble ikke helt slik som jeg hadde planer om, at jeg bare skulle bruke ting som jeg allerede hadde til å pynte på hylla. I løpet av uka har jeg rast fra den ene bruktbutikken til den andre og funnet mange nye flotte ting. Men jeg fikk da heldigvis brukt litt av de tingene som jeg hadde i fra før også.
 
 
Under hylle knektene har jeg laget en liten tre-stang til å henge diverse ting på. Her havnet den ene sjablongen min, og bestemors gamle sukkersaks.
P1010395
 
Både kakeformene, sukkerbeholderen og de små norgesglassene er nyinnkjøpt. De er jo så søte de små norgesglassene, jeg har fylt de med kakao og mel.
 
P1010379
 
Jeg kom også over disse nydelige glassene med sølvfot, de er bare helt skjønne…
 
P1010381
 
Sjablong, dukholdere, zink-rulle og norgesglass pynter opp på denne siden av hyllen.
 
P1010380
 
Og slik ser hyllene ut i helhet, stort sett alt av ting som er på den øverste hyllen er hentet i fra fjøsen. Det føles så godt at mine saker ikke ligger i mørket lenger, men sprer glede på kjøkkenet.
 
P1010370
 
Jeg er enda ikke helt ferdig på kjøkkenet. Etter at vi snudde kjøkkenbordet har vi fått større plass, så jeg skal gjøre noen endringer på den andre siden av benken også. Har ikke helt bestemt meg for hva det blir enda….
 
P1010359
 
I dag har vi et helt ufyselig vær, det regner snør og stormen raser. Og som om ikke det var nok så er veiene såpeglatte, så det blir spennende å se hvordan det går når vi nå snart skal ut å kjøre…
 
P1010375
 
Vi er nemlig bedt på middag til foreldrene mine, på menyen står brunlapskaus, nam…nam. Håper dere alle får en fin dag! :)
 
Siren
 
 

30 kommentarer:

Chanette sa...

Så utrolig flott, nydelige bilder! :)

Anonym sa...

Nydelig ble det.flott med gamle ting som kan pynte opp de fine hyllene dine.rå lekkert.dette kan du.
kjør forsiktig.ha ne fortsatt flott søndag.klem:)

Mitt hvite hus sa...

Så nydelig det ble.. har også laget meg to hyller på kjøkkenet... enkle og greie... likte veldig godt den stanga du hadde under.. gjør det noe om jeg kopierer deg på det??

greit å ha noe henge på..

Klem Kerstin

Anitas hus sa...

Så lekkert det ble. Er jo så fint med åpne hyller på kjøkkenet.
All den fine pynten og servicene dine var prikken over i`en. Er jo så flott på kjøkkenet ditt.
Ha en fin kveld!
Klem, Anita:O)

Randi sa...

Heia Siren vennen!!
Årre,så leeeekkre hyller du har fått til da,mega flink!!!Ja å den stanga gjorde susen!!Men det største er no alt du fine du har funnet som er oppå og under hyllene,sukk!!Du har eit kjempe fint og tøfft kjøkken,gledar meg til å sjå resten!!Ja som eg har sagt før,du er no knall god til å ta bilder!! Det funker godt det nye fotoapparatet ditt tenkjer eg:)
Huffa,er det så å dårlegt ver hos dokker altso,æsj!!
Håper bilturen gjekk bra no da!?
Her er det eit super duper fint ver,sol og blå himmel,å ingen vind!:-))
Går du på skule enda,eller?
Her er det heldigvis rolegare dager no,å godt er det!!
Håper oss høyrast Siren!!
Ha ein fin søndagskveld!!
Varm klem til deg frå meg,Randi

Datt sa...

Herlige kjøkkenhyller! Jeg har så lyst på slike åpne hyller for å vise frem noen av godsakene jeg har i skapet, men ikke plass... sukk... får nyte dine i stedet da :)

h.espe sa...

Hei Siren!
Så utrolig flotte bilder fra kjøkkenet ditt! Den nye hylla var råfin! Elsker disse hyllene som gir rom for masse stæsj, og som man kan bytte ut ting på, alt etter årstid, eller kanskje rett og slett humør.. :o)

Ha en finfin kveld videre og en herlig ny uke!

Klem fra Hildegunn

Monica sa...

lekre bilder og vakre hyller fyllt med skjønne ting. Likte glassene jeg, nydelige. Jeg er selv på jakt etter fine glass... men finner jo aldri noen, ganske vanskelig egentlig. Ønsker deg en flott søndagskveld. klem fra Monica

beate sa...

wow så lekkert! så mange nydelige detaljer. Den ideen med rundstokken i hylleknekten likte jeg veldig godt... kanskje jeg rett og slett stjeler ideen!!!

ønsker deg en fortsatt fin kveld
klem Beate

lisje astrid's husblogg sa...

Trur det er nr før eg dååååånar!!!
Det er det finaste:)Såååå kjempe lekkert det ble da:)
Jammen har du fått tak i mange skattar da:)
Å med den trestanga under blei no berre såååå fint:)
Kos deg masse i ditt "nye" kjøken:)
Ønsker deg ei kjekke ny veke:)
Klem frå Astrid:)

Viola sa...

Så nu är hyllorna uppe, så fint det blev och du har så mycket vackert att kunna sätta i dom hyllorna, underbart vackra bilder, ha en fin måndag, kram

Astrid Marie Vie sa...

Hyllene blei kjempe fine! Det er kjempe kjekt å kunne bruke gamle ting å pynte opp med. Sjølv om ein har masse fra før, er det alltid kjekt å gå på jakt etter nye/gamle ting =)
*klem Astrid*

Ingrid sa...

Helt nydelig på kjøkkenet ditt! :)

Lille Liljehvit sa...

Hei Siren :)

Dæven! Du legger ut nydelige bilder. Ser ut som du har nøyaktig et slikt hus som jeg skulle ønske jeg bodde i ;)

Jeg kom over bloggen din hos 'Som mine dager er' da hun har bloggen din i sin blogg-liste. Og det fine bilde, fristet meg til å ta en titt. Og det angrer jeg ikke på! Kjøkkenhyllene dine ble såå lekre, og du har mange nydelige ting som pynter på de. Litt missunnelig merker jeg ;) ha ha. Jeg vil gjerne legge deg i min bloggliste, så jeg kan følge med videre på innleggene dine :)

Håper du får en fin Søndagskveld!

Hilsen Lille LiljeHvit :)

Kjeruben sa...

Ooooo... for eit vanvittig flott hjørne du har fått! Akkurat passe overfylt men 'rolig' da ting like vel står til kvarandre. Herlig!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Dette ble veldig fint. Også så mye lekkert på hyllene da. Jeg elsker gammel fløtehvit fayanse. Akkurat nå har jeg mye gammelt fransk også. Skal vel egentlig selges, men jeg bruker lit tid på det så jeg får nyte det litt selv først;)

Ha en fin uke.
Klem:)

Anonym sa...

Hei Siren:)
Så fint det er blitt hos deg, kjempe koselig:) Hyller er utrolig greit og fint blir det også når enn får "dilla" det til på dem:)
Kjempe fine bilder du viser på bloggen din, har hatt god tid her i dag og godt litt tilbake..Er så lenge siden jeg har tatt meg en tur innom alle de fine bloggene som jeg bruker å titte innom. Takk for moen koselige minutter inne hos deg:)))
Du må ha en super fin dag, kos deg:)
Klem Anita

Anita ♥ sa...

Kjempefine glass med sølvfot - de fallt jeg også for ;o) Jeg likte meg her inne hos deg - kommer nok igjen både titt og stadig. La meg inn som følger.
Klem fra Smula

Hulda sa...

Utrolig flott hos deg, Siren! Et vakkert kjøkken, i gammel stil. Jeg falt for hyllene, du har satt dem fint opp. Dette gjorde seg godt! :) Mange flotte innlegg jeg ikke har sett, har kosa meg med mange bilder nå.

Anonym sa...

Nydelige bilder og vakre hyller fyllt med skjønne og fine ting...Kjempeflott ble det:) Ditt hjem er bare så utrolig vakkert. Ha en fin kveld.
Klem:))

Jacqueline @ HOME sa...

It all looks wonderful. I love white china and I always buy everything in white. I love the plate holder. I would love one in my kitchen. I must look out for one. You see. You have inpired me yet again !! XXXX

Stine sa...

Så lekker kjøkkenkroken ble nå da! Har to slike hyller selv, men veggene på kjøkkenet er liksom i en slags gulfarge, helt grusomt! Så synes ikke det blir fint samme hva jeg plasserer oppå der. Men du hadde masse lekkert!

Raidet Fretex selv i dag. Fant en bolle og et stettefat i fajanselignende materialet, i kremhvitt :) En femtilapp for begge var også fin pris synes jeg!!!

Klemmer fra Stine

Randi sa...

Heia Siren!
Håper dokke har bedre ver idag :o)
Her er det fortsatt sol og fint:-))
Ja eg lurer jammen på kva som kjem etter dette...sukk!
Ja men det var godt å høyre at det er litt rolegare hos deg no da!!
Lykke til vidare med skulen,du er jammen flink!!
Ha ein fin dag!
Klemmer frå meg,
Randi

Sandoren og Blåsten sa...

Så lekker blogg! nydelige bilder og fin layout! Kjempefint hadde du det også.

Hilsen Gry

Fru Glitters Hus sa...

Nydelige ble det med de hyllene, Så gøy og endelig få opp noe som man har tenkt på lenge, det er jo som balsam for sjelen:-) Alt inne hos deg er bare utrolig flott.

Ha en vidunderlig kveld.

Klem

LIVS LYST sa...

Så fint dere har det på kjøkkenet! Det var som klippet ut av et interiørblad det!! ;O)

Kan jeg spørre deg om hvilket redigeringsprogram du bruker for å finne den gråtonen i bildene dine??

Ha en fin dag!
Smil fra Liv

SNOWWHITE-SUSSIE sa...

Gokväll ååh vilken underbar blogg du har ja kommer tillbaks.. länkar dig kram sussie

Anonym sa...

Så flott en kjøkkenkrok du hadde, en sånn ønsker jeg også meg:)

~Natalie~

Elsa sa...

Thanks for your visit and leaving a comment otherwise I would not have found your wonderful blog. Me likey

Bettum Villa sa...

Flotte bilder og flott kjøkkenhylle. Ble skikkelig inspirert til hvordan jeg vil ha det på mitt kjøkken. Tusen takk!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails