søndag 3. oktober 2010

Har dere noen gang opplevd at en nyinnkjøpt ting…

kan få dere til å sette i gang en omfattende ommøbelering? Det er ikke så ofte det skjer, men av og til er det tilfellet hos meg. I går kjøpte jeg meg en engle statue, og allerede på butikken så jeg for meg hvor den skulle stå hjemme. Men slik ble det ikke, den passet liksom ikke inn der jeg først hadde tenkt. Jeg fant ut at engelen passet så fint inn i stuevinduet, og det ene ledet til det andre. Et bord ble plassert under, krystallkronen som jeg hadde satt bort kom frem igjen, og plutselig hadde jeg fått meg en ny sitteplass. ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Men engelen førte til ommøbelering i resten av stuen også. For tar man ting fra en plass, må jo det tomrommet fylles med noe annet. Og dermed var det flytting hit, og flytting dit. Nye møbler og pynt er kommet inn, andre er tatt ut. Og det er jo nettop det som er så morsomt med interiør og omorganisering, man ser ting med nye øyne. Og forandring fryder, jeg liker kjempegodt min nye sitteplass. 
ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
 
Kanskje blir det her jeg fra nå av sitter med kaffekoppen og koser meg med VAKRE HJEM & INTERIØR, samt favorittmagasinet mitt JEANNE D`ARC LIVING? Det får tiden vise! :)
 

20 kommentarer:

Hulda sa...

Jeg faller for bildene dine. Utrolig vakkert med det gule løvet, kombinert med linputer og fattigmannssølv. Dette kan du! Flott bilde i dagens innlegg også. Så nydelig bord, og så vakker utsikt du kan skue utover. Fine detaljer på bordet også. Bilder til å drømme seg bort i!

lisje astrid's husblogg sa...

Å JA!Akkurat slike er det her og...Seinast i dagtidleg..For eg kjøpte akkuart denne (eg tenkte det var ein engel)i går på vår bytur..
NYDELEG er den!

Og din nye sitteplass...AH!Me like♥

Klem frå Astrid♥

Mitt hvite hus sa...

Vkkert hos deg... en nydelig engel du har kjpt deg...og det bordet ditt er bare så fint.. herlig shabbet..

Ja noen ganger blir det slik... men så moro da .:

klemmer =)

Fru & Frøken C sa...

Jeg kjenner meg helt igjen. Men jeg koser meg veldig i slike omorganiseringsprosjekter. Den nye engelen din var lekker. Du har det veldig koselig.

Ha en fin søndagskveld.
Frøken C

Kreoline sa...

Nydelig madonna og nydelig bilde. Det hender at en liten ting fører til ommøblering, og så er det så kjekt med forandringer. Ha en fin uke, klem fra Mona.

Som mine dager er sa...

Ha ha, ja så sannelig du, det skjer litt for ofte hjemme hos meg også. Veldig typisk. Jeg vet snart ikke hvor jeg finner tingene mine, jeg husker det ikke pga all ommøbleringen.

Nydelige bilder inne hos deg.

Marit

Monica sa...

nydelig engler, jepp kjenenr meg veldig igjen. Slik er det her også også er det også ofte slik at jeg ser helt for meg i hodet hvor jeg vil ha tingen og når jeg kommer hjem så var det jo ikke helt slik jeg så det for meg også finner jeg en plass som er mye bedre også begynner jeg å lytte rundt, akkuratt slik som du beskriver, herlig at det ikke bare er meg, hihi øsnker deg en fin fin søndagskveld. klem Monica

Inspiration i vitt sa...

hahaha vad skön du är, jag känner att igen det där fenomenet. En gång gjorde vi om nästan ett helt kök pga att jag köpte två lampor som inte fick plats på fönsterhyllan hihi.
Din sittplats andas frid och lugn och ro, så vackert. Kram på dig/Ingela.

Lille Liljehvit sa...

Ha ha...OM jeg har!!! :) Det med ommøbleringen er et kjent fenomen! :) Nå har det seg sånn at jeg desverre ikke har no særlig muligheter til ommøblering hjemme hos meg, men det blir MASSE ommøblering på pynten!!! :) hi hi.

Nydelig madonna du har fått deg!!

LiljeHvit :)

Elin med Draumesidene sa...

Så vakkert bilde! Og engelen er så fin! Såg han hos Astrid før i dag!

Ynskjer deg alt godt i veka som kjem!
Klem frå Elin :)

Frk Ligaard sa...

Ser lekkert ut!

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Så underbart att få bo med den utsikten!

F a n t a s t i s k t!!

Hilsen Monica

Randi sa...

Heia Siren!
Ja dette er berre lekkert lekkert......Ja du kan no ikkje anna en å berre sette deg ned der å nyte synet av engelen og utsikten,nydelgt!!
Ja som eg har sagt før,du er no så kreativ og flink,dette kan du!!!
Ja men du må no sette deg ned å nyte ferien litt og no,ikkje berre skue møbler att og fram...hihi
Tenkjer du stor kosa deg ja!:)
Her blir lite eller ingen ting gjort no,FOR eg får IKKJE verken GÅ/STÅ på foten i 6 veke,å no har eg sete her i vel 2!!!!!! Så du kan tenkje deg å sete her å sjå på alt ein har lyst til å gjere ( ja burde vere gjort),for å så ikkje kan gjere det...æsj!!!Ikkje lette å hoppe rundt på 1 fot,med smerter!!! Å eg er her heilt åleine...!
Ja.Ja....no fekk eg øst ut av meg det og.....hihi
Så eg berre NYT og drøymer meg vekk i alle innlegga frå bloggverden eg;))
Men kjære deg,ha ei super fin veke,kos deg max!!!
Haustklem frå meg,Randi

Gammel stil sa...

NYDELIGE bilder! Som alltid!!:) Du er så flink, så flink:) Utrolig fine detaljer i huset ditt:) Vi har også opplev det du snakker om.. Typisk det;) Hehe, men det er jo så gøy!!

Klem:)

Weißer Vintagezauber sa...

Dear Siren,
if nothing more let hear for a long time......, however, now comes again the time for bloggern.
I love your style., however, this you already know meanwhile.
I hope it goes well to you??????
Completely lots of love,
Elke.

Fruens sa...

Å så utrolig flink du er til å ta bilder,lever meg inn i hjemmet ditt jeg..å den engelen var vakker,sånn legger jeg på ønskelisten min.
og må si at du ga meg en ide når jeg ser bilde på nattbordet ditt,gjort det selv?
Takk for masse innputt..legger meg til følger jeg,og velkommen til min om du ønsker..ha en fortsatt fin tirsdag..
Klem fra fruen (Heidi)

M a d a m e M o r e l l sa...

Hihi ja så där är det! Vilka fina bilder du alltid bjuder på! Härligt.
Kram Jessika

lisje astrid's husblogg sa...

Er innom for å takke deg for slike fine ord og ønske deg ei flott helg vidare♥

Klem frå Astrid

M a d a m e M o r e l l sa...

Jag känner igen mig precis. Vilken vacker ängel,,,och ååå vilken utsikt från fönstret. Där förstår jag att du trivs.
Kram Jessika

Monica sa...

hehe, her kjente jeg meg godt igjen. Og sånn som tida flyr når man sysler med slikt;) Jeg storkoser meg når jeg får flytte om på tingene og se dem med nye øyne.
sitteplassen din ble kjempefin, her kommer du nok til å kose deg:)

Ha en flott ny uke. klem:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails