tirsdag 4. januar 2011

“Gamle bilder”

Hei og godt nyttår!

Ja da var hverdagen godt igang igjen, og januarmåneden har nådesløst gitt oss en pangstart med sprengkulde. Akkurat nå viser graderstokken nesten – 31,  og jeg føler meg til tider som en hutrende skranglekasse.  Jeg fryser når jeg drar på jobb, jeg fryser når jeg er på jobb, og jeg fryser når jeg kommer hjem. Verken varmepumpe eller andre vifteovner klarer å hamle opp med den kulden som er  ute nå, takk og pris for at vi har vedfyring. Det er ingen varme som kan måle seg med den. 

I morgen er jeg tidlig ferdig på jobb, og da skal alt av jul bort. Det virker som de fleste fjernet julen ganske umiddelbart etter nyttårsaften, det gjorde jeg også i fjor. I år har jeg kosa meg litt lengre med den. Men nå skal den vekk, og det skal bli godt!

I dag og kanskje i noen videre innlegg fremover kommer jeg til å vise noen av de bildene som ikke kom med i boken Lev vackert. Jeg tok jo et hav av bilder, og hadde helt glemt de av inntil jeg fant dem igjen på den gamle harddisken.

P1011074 

Jeg er fortsatt veldig glad i sjablonger, kan liksom aldri få for mye av dem. De søte lysene fikk jeg i fra en eller annen interiørbutikk på nettet. Jeg blir veldig glad når jeg får noe ekstra med på kjøpet, det er sørvis det!:)

Det passet faktisk utrolig bra at jeg kom over disse bildene nå, siden det stort sett er mørkt ute dagen lang. Ja, og så er det egentlig ganske rotete her i huset også! Det bruker å ta sin tid før alt er tilbakers til normalen igjen, etter at jula er rydda bort. ;)

7 kommentarer:

Tove `blogg verden sa...

Skjønne bilder!!! Jeg ønsker meg sjablonger! Må kanskje bestille på nett en vakker dag : ) Så dekorativt!!
kos deg med "utmedjulenoppryddingen" ; )
klem Tove

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder...og ja jeg vil gjerne se mer av de bildene..

kle godt på deg i kulda.. brr,,,
her er såpeglatt.

klemmer 0))

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Hei Siren..

Nydelige bilder, de er jo rett og slett proffe :))
Flink du er!

Jeg fikk lev vackert av min mann til jul, hvilken side er det bilder fra deg????
DEt må jeg titte mer på. Jeg har bladd igjennom og sett en del men jeg har jo ikke peiling på hvem alle bloggerne er, bortsett fra noen da.

DEt blir gøy og se mer bilder, hiver meg på som følger vist jeg ikke gjorde det i går da...husker ikke *smiler*

Ha en fin fin dag.
KLem

Elin med Draumesidene sa...

Nydelege bilder! Godt nyttår til deg og dine! Og pass på å fryse minst mogeleg!

God klem frå Elin :)

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Nydelige bilder!!
-31?? Grøss, det var kaldt! Her er det -14 idag og jeg syns det er ille... Jeg er vant til ,ellom 20 og 30 minus fra Lillehammer, men her oppe er liksom kuldegradene enda kaldere;))

Godt å få ut julen og ta fatt på hverdagene igjen;)

ha en flott dag!

Inspiration i vitt sa...

vad kul att du visar de bilderna. Ditt hem är fantastiskt vackert och det är en fröjd att få se mer bilder. Kramar i massor till dig goa vän/Ingela.

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Heia!
JEg elsker lampen min jeg også, virkelig et godt kjøp!
Skiltet er kjøpt hos frurosaslandhandel.no nå nylig:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails