fredag 26. august 2011

Den lille stua med det store problemet…

 
Lille stua har alltid vært vanskelig å møbelere, ja med sine 5 små kvadratmeter er den faktisk et stort problem! Problemet er at alle møbler som jeg har forsøkt å putte inn der, bare ser dumt ut! Ei sofa blir for stor, stoler og bord for trangt. Jeg har prøvd utallige løsninger, uten å bli noe mer enn sånn passelig fornøyd. Men nå tror jeg endelig at jeg har funnet løsningen; to enkle stoler i fra IKEA, og ei zink blomsterpotte omgjort til et bord. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA       For tiden er jeg lei av for mye krims krams, og kjører derfor en enkel og nøytral stil i huset. Det meste av mine pynte ting har derfor fått en velfortjent ferie i garasjen, men med tid og stunder kommer nok noen av de inn i hus igjen.   
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
På zink bordet har jeg ei lampe fra IKEA, noen interiørbøker, en vase med små blomster og en suvenir fra ferien.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Bordet er herlig rustent, og gir en tøff kontrast til alt det hvite.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Til tross for de små kvadratmetrene, syns jeg at det endelig er blitt romslig. Lille stua er blitt en plass der man kan ha små intime samtaler, eller sitte alene med ei god bok, uten at det føles som om man skal kveles av for mye møbler.

Ei fin helg ønskes til alle som er innom, og takk for koselige kommentarer som er lagt igjen hos meg. Uten dere hadde ikke blogging vært noe gøy i det hele tatt.

14 kommentarer:

Hummerogkannarifugl sa...

Dette ble en koselig liten krok. Likte spesiellt zinkbordet ditt:) Bare man har fantasi så kommer en langt.
Fin helg til deg!
Anki

Monica sa...

Hei på deg.
Ser ut som du har løst problemet med lille stue med glans. Dette ble veldig koselig.
Ser du har vært på ferie i Paris.., en fantastisk by ;)
Ønsker deg en riktig fin fin helg.

Johanna Stålros sa...

Så himla mysigt och fint!!!! Kram Johanna

Jacqueline sa...

It all looks perfect. You have done a great job and I love the cushions as I have the same ones !!
Have a lovely weekend. XXXX

Maliva`s verden sa...

En perfekt krok ble det jo;o) Kjenner igjen det du sier om at du er lei alt krimkramset....da er det greit med finn.no også, selvom det sikkert er lurt å spare på noe også da. God helg til deg fra meg

Kreoline sa...

Dette ble koselig, jeg likte så godt bordet.Herlig følelse når man blir fornøyd med resultatet. Nydelig skilt i et innlegg under her, jeg elsker rødt. God helg til deg, kos deg, klem fra Mona.

Sommerhuset i bakken sa...

Det enkle er ofte det beste. Denne kosekroken ser jo helt perfekt ut. Der kan roen virkelig senke seg. Herlig med små og enkle - men sjarmerende - detaljer. Nydelige bilder!

Ha en flott lørdag!

Solveig sa...

Så koselig det ble!! Du har bare et utrolig vakkert hjme! Jeg prøver også å legge litt pynteting til side og holde det enklet, men vet ikke om jeg er så god på det;o))

LIker veldig godt zinkbordet ditt! Har en slik blomsterpotte jeg også - skal tro.......hmm;o)))
Takk for gode ideer og inspirasjon.
Ha en flott helg.
Klem fra Solveig

hjemme hos hjelmseth sa...

Syns lille stua blei kjæmpefin...
ser jo faktisk veldi stort ut der no,
å du ska nok se at stilmiksen og fargen blir å komme meir å meir inn i stua di.. både hvitstil å cottage stiln bynne eg å bi lei no..

har ikkje sedd kommentaran dine før no på bloggen min... syns egentli d sku vært en enklere oversikt med varsel ala slik facebook har for å gjøre d meir enkler å følge med nye kommentarer... men men...man må no bære ta d for d d e ;)
klæm fra moises :)

Elin / Draumesidene sa...

Trur vi to vart lei ca. samtidig? ;) Eg elskar å puste uten krimskrams! Har hatt to slike stolar her med same bord, men akkurat no er tønnene nattbord på gjesterommet. Veldig anvendelege! :) Tøff løysing du viser i alle fall.

Kos deg!
Klem,
E

Karma sa...

God og tøff ide å snu blomsterpotten. Fint med en liten krok å kose seg i, ofte lurt å ikke overmøblere ja, det er jeg helt enig i.

Søndagsklem Kaja :)

Thelma Louise sa...

Dette var jo veldig lekkert. Blir litt lei krims mens selv jeg, men noe må jeg ha :-)) god ukestart til deg

Myke minutter sa...

Jeg har samme stol, pute og lampe :) Lekkert!

Precious Sister sa...

Thanks for stopping by our place. You have a really nice blog and beautiful pictures. It's a great place to come for inspiration. Will come back soon!

Ha en god dag!
Annika

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails