fredag 6. april 2012

Påskekos…

God påske! Håper dere har et strålende vær med solskinn og det som hører til! Her har sola desverre forlatt oss, mens himmelens sluser har åpnet seg. På bakken ligger det 1 meter med nysnø. Det er tungt å få så mye snø på denne tiden av året.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I år har vi mye som skal gjøres i hagen, og jo tidligere snøen forsvinner, jo tidligere får vi satt i gang. Vi skal blant annet bygge oss et lite hagehus, som blir i tilknytning til platten. Utfor hagehuset blir det en spiseplass med tak over. Inne skal vi lage peis, og ha ei stor sofagruppe som vi kan sitte mange i. Jeg gleder meg veldig, til hagekos i sommer. Om det skulle bli for kaldt til å sitte ute, ja da er det bare å trekke inn, fyre i peisen og kose seg videre inne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så nå sitter jeg her da, med interiørblad, kaffe og påskeegg, på jakt etter inspirasjon til hagehuset. Ute laver det ned med tette snøfnugg. Jeg konstanterer for meg selv, det finnes faktisk værre ting man kunne gjort i påsken… :)

5 kommentarer:

Sarina sa...

Happy Easter!!!

X,
Sarina

Bettum Villa sa...

Her snødde det også litt på morgenen, men heldigvis la det seg ikke. Ønsker deg en god påske.
Klem Madelén

Hulda sa...

Har samme problemet i Harstad hos meg. Var nesten fritt for snø i hagen, men så kom dette været da. Men, ser på yr.no at det skal bli regn til uka. Jippi!! ;)

Høres ut som dere har noen flotte planer for hagen. Blir nok kjempefint med hagehus. Dere har jo så fint lysthus også! :) Vi skal starte med lysthus så snart snøen er borte. :) Gleder meg også. Herlige påskebilder du viser oss her, så fine pastellegg. :)

Barnelykke sa...

Vi fikk oss en vårlig påske på vestlandet og kom hjem til midt Norge til nysnø... Sola skinner ute - nydelig, men akk... Er klar for vår nå :)

Birte

E.N.U.D. sa...

Perfect picture! Greetings Carmen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails