torsdag 23. oktober 2008

Fra krokholder til bilde

Endelig fikk jeg gjort noe med den ødelagte krokholderen som jeg har hatt liggende en god stund...Kjøpte to sett av denne typen som dere ser på bildet nedenfor for ca et år siden.

Den ene ble helt ødelagt, i påvente av at jeg ikke hadde funnet en plass å henge den opp på. Krokene var blitt totalt skjeiv, og en var knekt helt av. Det var jo veldig synd da, for jeg synest de er veldig fine, men er de ødelagt, så er de ødelagt...ikke noe å gjøre med det! Det var da jeg kom på at jeg kunne jo lage et bilde av treplaten, var jo litt for galt å kaste hele greia!


Jeg heiv meg i gang og kopierte ut noen fine bilder, og limte de på. Som bunndekke brukte jeg noen søte noter, deretter limte jeg på deler i fra et bilde...


Og her ser dere resultatet...ble veldig fornøyd, med tanke på at jeg i utgangspunktet ikke ante hva jeg skulle gjøre med denne krokholderen...


Så nå har jeg hengt opp mitt nye bilde over det ene kjøkkenvinduet. Er det forresten noen som vet hva jeg bør bruke til å spraye over bildet, slik at det holder seg?

9 kommentarer:

Fru Petersen sa...

nei, så utrolig kult! Den der fallt jeg for! Tror jeg må sette meg ned i kveld når barna er lagt, og prøve ut litt sånt :)
Jeg lurer på om du kan bruke hobby lakk, som man bruker i decopage? Sånne seviettgreier? Kanskje lurt å prøve på et papir med samme motiv, for å se om det fargene flyter ut.. Men det går jo bra med servietter, så skulle tro det går fint med dette også..takk for inspirasjon!

Anemone sa...

Jøss!! så smart!! Sikkelig cult ble det, og snakk om gjenbruk da gitt!!

Solveig sa...

Oi,så smart!
Det ble jo kjempe fint:)

simmas hus sa...

Ufattelig kult! For en god ide!
Klem Simmas Hus

Livet er heeerlig sa...

Så utrolig fint det ble!!!!
Kjempelurt :)
Jeg vet at du kan spraye barnetegninger med hårspray (tørrspray) for at de skal holde seg lenger. Kanksje du kan bruke dette her også?!
Ha en strålende flott kveld
*Siv*

travelmamma sa...

Kjempestilig ble det!

ps: kanskje decoupagelim (eller er det lakk?) kan hjelpe?

henrieta sa...

Kjempeflott bilete! Så kreativ du er:0)Et slikt bilete kunne eg godt tenkt meg på min vegg:)

Ha ei god helg:0)

tinemor sa...

Så nydelig det ble!
God helg til deg!

Miss Cellaneous sa...

Sånn vil jeg også ha! Utrolig stilig bilde! Tusen takk for award, det setter jeg virkelig pris på altså :) HÅper du får en kjempefin helg.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails