lørdag 31. januar 2009

Min “nye” skjenk!

Hei, håper dere har hatt en fin uke! Her har dagene fløyet avgårde, og før jeg hadde fått summet meg, så var helgen kommet! Jeg ser at det faktisk er en hel uke siden jeg sist blogget, og det skal IKKE bli en vane! :)

I løpet av uken har jeg malt skjenken som jeg kjøpte for en billig penge. Og for første gang har jeg brukt VANNMALING! Jeg lover her og nå at det skal bli lenge til jeg bruker oljemaling når jeg skal male møbler! Endelig blir det slutt på å måtte vente i dagesvis på at det skal tørke, og det gir en mye finere patina å male med vannmaling… Dere som ikke har sett hvordan skjenken så ut før kan ta en titt HER om dere vil! :)

DSC00958-2

                                                               *************

DSC00966-1[2] DSC00960-3[12]

DSC00964-1[2] DSC00967-1[2]

                                                             *************

DSC00963-1 

Jeg hadde egentlig planlagt å male skjenken helt hvit, men etter hvert så har jeg bare fått mer og mer sansen for å male i grånyanser. Og det har jeg gjort med denne skjenken. Jeg synes det er kjempefint med kontraster av hvitt og grått i lag, og så blir ikke alt bare hvitt! :)

Nå skal jeg straks på besøk til mine naboer, er koselig å farte litt i helgene! Ha en super dag! :)

19 kommentarer:

Pirre sa...

Hej på sig Tösen!
Vilken jätte fin skänk, gullit med de små korsen på nycklarna, hav jätte härlig weeken nu!
Pirjo

Jannicke sa...

Dette ble skikkelig flott! Enig med deg i at grått var et bra alternativ! Kan bli for mye hvitt også! Gratulerer med "ny" sjenk!!
Og god lørdagskveld.

Anonym sa...

Heia :)Ja den sjenken blei råbra,glede meg tel å prøve den maleteknikken eg og :) Du har det såå nydelig heime...sukk...:)

Lindas skattekammer sa...

Skjenken ble lekker!
Masse fint å se i bloggen din!

Miss.T sa...

Sjenken din ble nydelig !! flott pyntet oppå også : )

God helg.

Mette sa...

Enig med damene; nydelig skjenk! Har lysst på en kommode/skjenk i stua etter hvert, jeg også.

Du har så fine bilder også! Hvilket redigeringsprogram bruker du for å få dem slik?

Ønsker deg en fortsatt god helg!

Hulda sa...

For en fantastisk blogg! Bildene er som tatt ut av interiørbladene. Herlig!! Må linke til deg ja!! :)

Viola sa...

Äntligen är du tillbaka, undrade just vart du tagit vägen, har saknat dina vackra inlägg, vilken helt underbar skänk, vilka detaljer och ljuligt vacker tavla dessutom ha en skön söndag, klem VIOLA

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Utrulig flott den skjenken din vart!! :) Skulle gjerne hatt ein slik ein :) Men trur eg må avvente litt meir shopping til eg har fått hus eller noko.. hehe. Var på fredag nede i haugesund og henta eit bord, to skjenker og 6 stoler.. :) No er det ikkje plass til gjester på gjesterommet.. :D hehe. Sukk ;) Har foressten tatt samme steget som deg. Skifta bloggadr :) vakreaugeblikk.blogspot.com :)

Ha ein herlig søndag :) Godklem til deg!

Romantiska Hem sa...

Vilken mysig blogg du har!!! Så mycket vackert du visar oss, tack. Måste kika runt lite mera här inne! Kram Petra

Herskapelig shabby sa...

Den ble kjempe fin!! Alltid så fine bilder her inne hos deg :)

hannas form sa...

Å, så vackert det var härinne...jag njuter!!!!

Varmaste kramen
Hanna

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Hei!

Så godt å se at det ikke bare var jeg dom fikk for dårlig tid til å blogge i uken som gikk...hihi

Så vakker sjenken din ble...jeg leter etter ett skap med samme form og størrelse,men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves heter det jo...så da satser man på det.

Likte veldig godt hvordan du fikk dekorerte nøklene med de små madonnakorsene (har slike selv,og elsker dem) det ble virkelig prikken over i-en.

Det er vakkert med litt grått inni mellom alt det hvite,jeg holder på å skal male alle møblene mine,og for øyeblikket blir de kun malt i vannbasert hvit maling. Grunnen til det er at jeg ikke har bestemt meg helt for hvilken farge som skal på veggene,så da tenkte jeg det var smart å gjøre dem helt hvite,for hvis jeg ønsker å få frem litt grått på møblene er det ikke så mye gråmaling som skal til for å få dem slik.

Håper du får en fin uke! Klem

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Tusen takk for så fine ord, Siren :) Det er alltid koslig å sjå at du har vert innom hos meg :)

Ja, å hekle er ganske enkelt (vertfall dei tre få tinga eg kan innen hekling.. ) :D Vi får sjå om eg lærer litt meir etter kvert :) Eg er spent på korleis eg skal feste alle lappene sammen, og ikkje minst få gøymd all denne ekstra garnet som blir igjen etter å hekling av sånne lapper :) Burde absolutt prøve å hekle du og! :) Desse to sidene her hjalp meg litt; http://www.hekleogstrikkeoppskrifter.com/2007/12/05/oppskrift-pa-heklede-ruter-til-teppe-bestemorruter/ og http://www.hekleogstrikkeoppskrifter.com/2008/06/19/l%C3%A6r-a-hekle-hekling-er-en-flott-hobby-alle-burde-kunne/ :) Kanskje dei kan hjelpe deg også i gang? :)

Ja, eg er kjempefornøgd med dei nye møblene :) Min mann er faktisk veldig fornøgd sjølv, og det er jo det beste :) hehe. Blir kjekt å kunne bruke dei etter kvert :)

Eg var inne å såg det flotte lyshuset deres :) Husker du kva pris det kosta uten og med vinduer? :) Kunne tenke meg eit sånt ute i gangen, etterkvert.. :) Alltid drømt om noko sånt, eller evt ein vinterhage.. :)

Ønsker deg ein strålande dag! :) Godklem til deg!

Drømmehuset sa...

Hei!
nyyydelig blogg du har!
Ha en fin uke:) kommer innom her igjen...:)

Something White sa...

I discover many nice things in your home. What a pretty cupboard!

Elin sa...

*Målløs*
Nydelig, rett å slett nydelig! Har vært på utkikk etter AKKURAT et slikt selv, har desverre ikke funnet ennå, men gir ikke opp så lett! :)

Camilla sa...

Hei! Har kjøpt meg et lignende skap som skal males. Leter rundt på nettet etter tips og kom på den måten over din blogg. Akkurat slik vil jeg prøve å male vårt skap. Men da kommer spørsmålet; hvordan gjør jeg det? =/ Hvordan maler du for å få disse grå nyansene?

Anne Von Porat sa...

vilken fin byrå

http://www.veckomagasinet.com
http://bloggsessan.se

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails