fredag 18. desember 2009

Juledekorasjon…

 

Hei! Ja da var mitt første bloggbilde tatt med mitt nye kamera. Og jeg ser nå etter et par test bilder at jeg må nok øve meg mer, er mange funksjoner å sette seg inn i. Men det er ikke det verste problemet, nå er det så mørkt hos oss at vi knapt nok har dagslys, og slikt blir det ikke bra bilder av. Så jeg knipset mange forskjellige bilder med ulike funksjoner, og disse ble de beste bildene som jeg fikk ut av den seansen. :)
 
P1010088

I går laget jeg meg en juledekorasjon som pynter det ene hjørnet i lille-stua. I krukken har jeg fyllt litt av hvert som dere kan se. I år har jeg pyntet til jul med masse mose og grener, det gir julestemning det! :)

Jeg håper at jeg får tid til å lære meg mer med kameraet før jul, da skal dere få se mer av julehjemmet mitt. Ønsker dere en fortsatt fin førjulstid! :)

Hilsen Siren

13 kommentarer:

Weißer Vintagezauber sa...

The favourite Siren,
today you enchant me with your wonderful pictures. Your Christmassy-decoration shines just thus.... am inspired just extremely.
The wonderful 4th Advent wishes you completely warmly,
Elke.

Jacqueline @ HOME sa...

I can't see anything wrong with your photographs. They are beautiful, as always. You have such a magical touch and make everything look so wonderful. XXXX

Viola sa...

Tycker nog att dina bilder är helt underbara, är oxå så sugen på en ny kamera, fotar ju väldans mkt till butiken...så kanske det blir en...kanske på rean efter jul, önskar dig och de dina en härlig siste advent, här har vi massor utav snö och kyla, det är så fint ute, klemmer

Crinoline sa...

Hei,Siren Jeg synes bildene dine er aldeles nydelige og vakre dekorasjoner.Speilreflekskamera står på min ønskeliste til jul.God helg.

Bonjade sa...

Your new camera makes lovely pictures......oh sorry, you did of course....
Love it.
Nice evening

Mitt hvite hus sa...

heisan

Syns bildene dine var skjønne jeg..
Utrolig flott dekorasjon du har laget...

Ønsker deg en fin helg..

Klem Kerstin

Linda sa...

Nydelig bilde!
Gleder meg til å se flere bilder tatt med ditt nye kamera!

Ønsker deg en superfin julefeiring!
Klemmer fra Linda

Inspiration i vitt sa...

hej, jag tycker dina bilder är fina och det riktigt gnistrar i dom. Förstår att det är mycket att sätta sig in i. jag har en ny systemkamera jag med men har inte packat upp den än.Ha en god jul med mycket kärlek och kramar i massor/Ingela.

Home No.1 sa...

God Jul!!!
Kramar Annica.

ANETTESHUS.COM sa...

Sååå nydelig bilde!! Ønsker deg og dine en riktig god jul!!

Klem Anette:)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Syns det var veldig vakre bilder du har tatt jeg.

Ønsker deg og dine en fortsatt gledelig jule.
Stor juleklem fra meg:)

Randi sa...

Heia Siren vennen!!
Ja no håper eg at du har hatt ei super fin og avslappet jul ilag med dine!!
Eg vil takke deg så mykje for bloggåret som snart er omme! Eg er så takknemleg for å bli "kjent" med deg skal du vite,takk!!
Eg vil ønske deg og dine eit GODT NYTT ÅR,måtte det bli fint!!
Nyttårsklem frå meg,Randi

Dyveke sa...

Hei!
Jeg lager et FB-arrangement til et lokalt lag, og håper jeg kan bruke dette flotte bildet ditt, som arr.bilde. Legger selvsagt lenke til bloggen din :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails