onsdag 1. juni 2011

Texture…

I det siste har jeg lekt meg litt i photoshop, et program som jeg enda ikke føler meg helt komfortabel med. Jeg møter stadig nye utfordringer, men merker at ting løser seg lettere etter hvert som jeg blir bedre kjent med programmet. Du verden så morsomt det egentlig er å drive med redigering, ja jeg er faktisk litt hekta på photoshop!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
På de bildene som jeg viser her, har jeg lagt på texture. For de av dere som ikke vet hva texture er, så er det forskjellige mønstre som man legger på et bilde for å gi det struktur. Deretter kan man redigere og fikse på bildet etter smak og behag.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeg syns texture er ekstra fint på detaljbilder.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Her er det langhelg på alle i huset, det skal bli deilig! Jeg skal kose meg masse disse dagene, og planlegge litt mer av ferien som jeg går og lengter til. I år blir det med bobil nedover Europa, jeg gleder meg så!
Untitled-2

15 kommentarer:

Chanette sa...

Så utrolig stilig. Har prøvd meg noen ganger i photoshop jeg og men jeg ender med og nesten rive av håret *ler* Nydelige bilder. Ha en strålende langhelg :)

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Superfine bilder, og lekker header!! Jeg skjønner ikke så mye av photoshop, men har en drøm om å bli ekspert en dag, hehe;)

Er det der du har laget vannmerke til bildene også?

KLEM

Landcharm sa...

Flotte bilder! Dette ser morro ut å kunne "leke" litt med. Ønsker en fin uke videre.

Maliva`s verden sa...

Bonjour!
Så flink du er...redigering er ikke min greie enda kan du si. Så spennende med bobil-ferie til mitt andre hjemland da. Drar dere via Sveits og Lugano? Og blir det rivieraen på dere også? Vi setter nesa nedover i bil om 14 dager, så du kan tro mor i huset er klar.
Gled dere til en vakker natur og masse opplevelser langs veien....jeg lover!
A bientôt!
Maliva

Maliva`s verden sa...

Paris og Disney blir spennende. Men heldigvis er det ikke så altfor lange avtander til bl.a Provence. Legger ved en link til deg jeg;o)http://www.ispycamping.com/

Maliva`s verden sa...

Ops! det stemmer det, du bor jo nordover du. Men en trøst, det venter noe fantastiske opplevelser på dere. Håper du tar med reisebrev hjem til oss da. Ettersom jeg blir borte i 5 uker, får du gjerne følge mine reisebrev mens jeg er der nede;o)

Sandoren og Blåsten sa...

Kjempefine bilder! Spørs om jeg ikke må prøve meg litt i Photoshop nå. Redigerer bare i Photoscape foreløpig, men det har jo ikke så mange slike muligheter....

Takk for inspirasjonen!

Hilsen Gry K

Hespe sa...

Utrolig flotte bilder!! Selv har jeg ikke prøvt meg på Photoshop - har valgt gratisprogrammene istedenfor - men, fikk veldig lyst til å utforske dette også nå...;o)

Ønsker deg en finfin kveld ♥

Klem fra Hildegunn

Crinoline sa...

Fantastisk flotte bilder,Siren. Har photoshop,men har ikke utforsket det så veldig mye. Klem

Johanna Stålros sa...

Så himla fina bilder!!! Underbart vackra gamla föremål du har. Kram Johanna

Jacqueline sa...

Such beautiful and creative photographs Siren. It looks to me that you have definitely know what you are doing when it comes to Photoshop !! They are stunning.
Sorry that I haven't been around lately....I had terrible problems with my computer AND Blogger !! I am hoping that it's OK now.
Have a lovely weekend Siren. XXXX

Huset i Lunden sa...

Kjempeflott effekt på bildene dine, som jo er veldig fine i utgangspunktet! Photoshop er jeg avhengig av; veldig bra til billedredigering og et must til digital scrapbooking.

Ha en fin helg :o)

Mona

white life© sa...

The image of the oil bottle is superb. A fantastic shot!

Hugs
Tine

Bettum Villa sa...

Den teksturen var jo veldig fin!! Kan jeg spørre hvor du fant akkurat den? Synes også det er morro å leke meg i photoshop, men teksturer har jeg aldri fått helt dreisen på. Synes alltid resultatet ser så teit ut, men som du sier så funker det best på detaljbilder og det tar jo ikke jeg så mange av ;).
Klem Madelén

Barnelykke sa...

Nydeligste vekta!! Har lenge vært på kikk etter en slik en... Å her om dagen skulle jeg hjelpe Olde med å flytte - tror du ikke det stod en slik - maken din - innerst i skapet som skulle kastes... Nei,Nei... :) Så nå er den hos meg og pryder kjøkkenet i Villa Paradis - Lykke!

Klem
Birte

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails