lørdag 17. desember 2011

Et julekjøkken med blå detaljer…

Nå har jeg ikke mye igjen før det blir jul i huset. Vi har malt og vasket, og så har det blitt nye sprosser til vinduet i mellom stua og kjøkkenet. Jeg var så lei de smårutete sprossene, det gjorde seg virkelig med en forandring.

De søte turkise julekulene som jeg viste i forrige innlegg, danner utgangspunktet for hvordan kjøkkenet er blitt pyntet. Og det var absolutt ikke planlagt, jeg hadde jo store ambisjoner om en masse røde detaljer der. Men da jeg puttet kulene i en glassvase bare for å prøve hvordan det ville ta seg ut, visste jeg ikke ordet av det før hele hylla hadde fått blåe detaljer.  Og da var det bare å fortsette i samme stil på resten av kjøkkenet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blått er en helt nydelig farge å pynte med til jul, jeg koser meg i hvertfall på kjøkkenet. Kongler og annen naturpynt forsterker julefølelsen, og passer også veldig bra i lag med blått.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På døra henger julestrømpene klare til barna, nå er det ikke lenge igjen før de blir fyllt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En fin dag ønskes dere alle, nå skal jeg i bursdagsselskap til naboen å spise kake.

8 kommentarer:

Elin | Draumesidene sa...

Nyyyydeleg!!! Ha ein flott innspurt mot jul!

God klem,
E :)

Elin | Draumesidene sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bente sa...

Aldeles nydelig. Her klager familien på at det er for lite rødt, så jeg måtte spe på litt. Må bare si at det kjøkkenet ditt er fantastisk fint.

Klem Bente

Bonjade sa...

Such lovely atmosphere......
To enjoy.
Fine evening

Sveitserhus og rosehage sa...

Vakkert! Jeg er også veldig glad i blå detaljer, men jeg har det hele året, så til jul blir det røde og hvite detaljer. Utrolig sjarmerende kjøkken du har!

Ha en fortsatt fin førjulstid.

Tinas bo sa...

Helt underbart kök!!
Såå mysigt!!

Ha en fin 4:e advent
Kram Tina

Unknown sa...

Hei :) Så urtolig flott du har det...helt nydelig :) Men kan jeg være så frekk å spørre deg hvor dere har kjøpt gulvet eller evt om du vet hva det heter??? Vi skal legge nytt men jeg finner ikke sånn jeg drømmer om men ditt så helt perfekt ut på bilde værtfall :)

Ha en fortsatt fin romjul :)
klem fra Camilla

Unknown sa...

utrolig skulle det stå he he ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails