tirsdag 26. juni 2012

Deilige frukter…


Moreller, disse søte og saftige fruktene har jeg forlystet meg med på varme sommerdager. De er så utrolig gode, og tar seg fantastisk godt ut på bilder også.

 

Par i hjerter. Så nydelig på smak, og så morsom å fotografere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det har vært smått med innlegg fra meg i det siste. Tiden har stort sett gått med til hagen og annet forfallende arbeid som må gjøres ute. Nye rosenbusker og stauder er kommet på plass, og bedene er gjødsla og ordna. Med stor hage tar ting tid, av og til skulle jeg ønske at jeg bodde i et byggefelt der hageområdet ble begrenset av naturlige årsaker. I tilegg er jeg av typen som hele tiden driver på med flytting av de stakkars plantene mine, SLITSOMT… både for meg og plantene.

Selv om jeg har vært en del fraværende i det siste, ser jeg at bloggen min besøkes! Har tenkt en del på om jeg skulle avslutte bloggen, følt at jeg ikke har noe mer å by på. Men, da jeg er innom og ser at jeg har fått en ny kommentar, eller en ny følger, gir det meg giv til å fortsette. Tusen takk for at dere besøker meg. 

Ha en fortsatt fin sommer! :)

6 kommentarer:

Karoline sa...

Så fine bilder :)
Liker bloggen din veldig godt! Legger meg til som følger.
Ha en fin uke :) Klem

Hulda sa...

Mmmm..moreller er godt! Flott bilde av dem. Håper du fortsetter å blogge

Crinoline sa...

Hei,Siren. Disse bildene er nydelige.Synes nesten de ser ut som de er malt. Håper du fortsetter å blogge. Det går veldig opp og ned med bloggingen min også.Klem

Landcharm sa...

Stilige bilder!

Marisa sa...

Beautiful photos!

Fruehuset sa...

Hei, eg syns du har ein kjempe fin blogg som eg likar godt å følge:)
Håpar du ikkje sluttar.

God torsdagskveld til deg:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails