søndag 4. januar 2009

Jula ut, nye ting inn...

Og jeg som trodde at jeg overhode ikke hadde plass til noe mer i stua, men da jeg fjernet alt av julepynt så jeg plutselig nye muligheter! Hvorfor hadde jeg aldri tenkt på å sette inn et bord under vinduet mitt før? Kanskje det vil passe med nye hyller på den veggen? Hva om jeg maler dette hvitt? Slike tanker har preget min tilværelse i noen dager, og resultatet er blitt et evig kaos av om møbelering, maling og ekstra arbeid! Men jeg koser meg, og jeg liker faktisk veldig godt å male!

Jeg har også fått frigjort mere vegg plass, og har dermed klart å ordne meg et LUKSUS problem: Hva skal jeg ha på veggene der det er blitt tomt? For lite vegg plass har alltid vært et problem hos oss, mye vindu i huset må ta noe av skylda for det! :) Heldigvis så har jeg 2 gavekort i fra en interiørbutikk, så jeg skal nok klare å fikse mitt lille problem...dere skal få se bilder av stua når den er ferdig :)

DSC01450-1-1-2-1

Er noen år siden vi laget denne hylleordningen, men jeg liker den fortsatt like godt!

DSC01443-1-1DSC01446-1-1-1

Og da var det tilbake til malingen igjen, ha en super dag! :)

24 kommentarer:

"Kantriina" sa...

Thank You for the beautiful pictures from Your beautiful home! :)

Anonym sa...

Så koselige bilder:)
Det er utrolig hva litt maling kan gjøre, lykke til, gleder meg å se mer fra deg:)

Klem Anita

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Så kjempekoslig :) Ja, når jula blir nedpakka, er det alltid plass til nye ting :) Gler meg til å få litt meir plass eg og :) Så smart det var med den hylleløsningen dekas :) Var veldig fint og :) Blir spennande å sjå ka meir du lagar til :) Ønsker deg ein fin dag :) Godklem :)

Støv på hjernen. sa...

Heisann hoppsann og godt nytt år til deg og dine, flotte bilder og for et flott hjem dere har... og siden din er så avslappende og fin. God kveld videre.

Maliva`s verden sa...

Ja ser ut som det er flere av oss som er i full gang med malingspenselen.Det er vel behovet for det lyse som melder seg...og ikke blir det så dyrt heller.Jeg har akkurat ferdig malt et bord,og er kjempefornøyd.Gleder meg til å se mer bilder fra deg:O)¨
Klem fra maliva

pillepalle sa...

Så utrolig koselig du har det! Liker mest hylla mot kjøkkenet jeg! Kjempeflott!

Ha en fin søndagskveld. Hilsen fra Pillepalle

H elle K sa...

Så koselige bilder, den hylle løsningen var jo kjempe fin.. Kos deg videre med å tenke ut nye muligheter.Ha en fin kveld. Kristin

Magny sa...

heia, det var en fin løsning,- og vakre saker...
fin ny uke til deg~~~¨*

Magny sa...

heia, det var en fin løsning,- og vakre saker...
fin ny uke til deg~~~¨*

krinkelkroken sa...

Så lekker den hyllen var!!! Vi holder på å renovere et kjøkken, noe vi har brukt over et år på:( Vi har i dag en bueløsning, men må finne på noe annet pga den kommer i konflikt med skapdører, mulig jeg hermer litt etter din løsning, om det er ok???
Titter gjerne innom deg igjen for å se hva du har malt;)

simmas hus sa...

Stilig hylle! Jeg har omøblert og styrt på selv, det blir alltid slik etter at julepynten går ut! Klem

Hilde Heimdal sa...

utrooolig stilig med den hylla i døra!!! :))))

Nooria sa...

Veldig fint med den hylla! Jeg har kikket litt på bildene fra hjemmet ditt, og jeg må si at her ble jeg inspirert.

Therese ~ Fjellrosa sa...

Denne hyllen likte jeg, og har man nok takhøyde så hvorfor ikke? :)

Huset på toppen sa...

Nydelig hylle,og smart løsning:-) Du er dyktig!!
Ha en fin søndagskveld!

sologbolig sa...

Så flott den hylleordningen inn mot stua var, smart og dekorativt. Så koselig blogg du har, her kommer eg nok på besøk flere ganger. Ha ein fin kveld !

Anitas hus sa...

Jeg kan ikke skjønne at jeg ikke haroppdaget din blogg før nå. Du har ett nydelig hjem og en skjønn blogg.
Den hylla var jo bare utrolig flott og skjønner godt at du fortsatt er like glad i den.
Legger deg til blogglisten min jeg, for hit må jeg tilbake igjen. Ble jo litt nysgjerrig på hva du holder på med også vet du^^,)
Ønsker deg en fin uke!
Klem:O)

Tonje sa...

Hei!
For en vakker blogg du har...jeg har linket deg og håper det er ok!

Så smart det var med de hyllene!!

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Håper det går fint å begynne i jobb igjen :) Sant det, at dagane går litt i surr.. Merker det sjølv, spesielt no når eg går sjukemeldt. Kva slags dag er det, og ikkje minst, kva slags dato? Akkurat no går det greit, siden det ikkje er så lenge siden nyttår, men neste veke kjem det vel heilt til å gå surr igjen.. :D Håper du får ei herlig veke :) Godklem

ENGEL sa...

så flotte bilder!og den hylla var virkelig smart!!!!

Viola sa...

SÅ vackra bilder från ditt hem, vackert vit och härliga hyllor med så rara ting, härliga lösningar du finner, här har jag bott i målarburken idag, har satt igång ett jätte projekt i mitt hem i stan, nu när man börjar bli klar efter många år i huset så sätter man igång med andra hemmet, är man galen eller,,,,tänker länka din blogg, vill inte tappa bort dig igen, klem VIOLA

Inspiration i vitt sa...

Vilken tur att du hittade till mig så att jag kunde komma till dig. Det glädjer mej. Vilken jättefin blogg du har och ett hem som inspirerar mig i massor, måste titta igen.
Kram på dig/Ingela.

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Hei! Takk for hilsen på bloggen min. Jeg pleier å kjøpe alle slike interiørbøker på capris.no det er virkelig en siden jeg vil anbefalle,det er oftere billigere der,og så er det rask levering.Ønsker deg en flott onsdag

Guttemamma sa...

Genial hylleløsning!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails