torsdag 8. januar 2009

Mine sysler den siste tiden...

Ja jeg holder enda på i stua...ting tar mye lenger tid etter at man begynte på jobb igjen! Jeg er helt ferdig med møbelering og maling, men så var det å skulle få til en litt personlig stil. De siste dagene har derfor blitt brukt til å prøve å få til nettop det, OG det er ikke alltid like lett! Enda jeg har satt inn 2 nye bord, har jeg fått 2 esker med pynt til overs! Skjønner ikke at det er mulig! Men så har jeg også tilført litt nye ting i stua da, og jeg er heller ikke ferdig med lille-stua. Satser på at det bare er 1 eske igjen etter at jeg er ferdig med den! :)

Her kommer noen bilder av mine sysler den siste tiden...


 DSC00726-2-1-1

En gammel treskje er blitt oppbevaringsplass for noen av mine stearinlys.

DSC00703-1-1-1 DSC00739-1-1

Jeg har laget nye kort til å henge i vinduet i mellom kjøkkenet og stua, samt piffet opp noen stearinlys…

DSC00740-1-1

Og her henger de nye bildene av mine forfedre på rekke og rad.


DSC00709-1-1

Denne esken vil nok noen kjenne igjen, en Madonna såpe har fått plass oppi. Esken har jeg plassert på den nye hyllen i stua....

Det var litt av det jeg har drevet med i det siste. Nå venter daglige gjøremål, ha en fin dag! :)

13 kommentarer:

Jannicke sa...

Oi, dette var flott! Så lurt å henge bildene opp slik! Veldig kjekt med slike bilder av forfedre fra svunnen tid... Nå ble jeg inspirert! :)

A-mora sa...

ÅÅÅÅÅÅ, så flott en blogg:))))))))
Tror ikke jeg har vært her før.
Har sittet og sett på bildene dine og bare nytet de:))
For et nydlig kjøkken du har. Alt var fint:)) Her ble jeg inspirert:))

Ha en fin kveld

Ina sa...

Vilka fina idéer, alltid kul att hitta nya sätta att använda saker på. Har också gamla skopor, ska kolla om det går att göra så med någon av mina som du gjort. Den nedersta bilden med fotona så där på rad var också såå fint!!
Kram Ina

My home is my Castle - by Kari sa...

Kjempefint, alt sammen :)
Ekstra mor er det når bildene er av dine forfedre :)

Klem,Kari

Hespe sa...

Wow - så flott!! Herlig med lys i tre-skjeen :o) Flotte og utrolig inspirerende bilder du har tatt!

Ha en superflott kveld - i morgen er det fredag og helg igjen . koooos deg!!

Klem fra Hildegunn

Viola sa...

SÅ MYCKET VACKRA SAKER DU STÄLLER I ORDNIONG, JAG BLEV HELT FÖRÄLSKAD I DE GAMLA FOTOGRAFIERNA FRÅN DINA SLÄKTINGAR, VILKEN BRA IDÉ, UNDERBART, HA EN SKÖN KVÄLL, KLEM VIOLA

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Du tar utrulig flotte bilder!! :) og du har det jo berre SÅ nydelig hos deg :) herlighet :) Er så kjekt å kike inn på bloggen din :)

Hehe, jaa.. Storm er søt :) Så lenge han får det som han vil.. hehe. Han er fryktelig sta, og no er vel han i puberteten, og det merkast! Blir nokre "kampar" med ein så sterk og sta hund :D Men han kom visst til riktig familie, siden både mannen min og eg er meir sta enn han :)

Uff, veit korleis det føles med å stå opp tidlig etter å ha rangla.. uff.. eg hadde heilt fin døgnrytme fram til eg vart sjukemeldt, og no går det i soving på dagen og oppe om natta (nesten). hehe. Å ha fri/sjuk.meldt ødelegger døgnrytmen :P Håper døgnrytmen din har blitt betre :) At du får sove deg skikkelig ut :)

Kjenner at eg har hatt ein dvaleperiode no etter jul, med å tatt det veldig med ro og ikkje gjort noko særlig kreativt. Vart så mykje å lage før jul, så no samler eg vel opp energi til neste økt :) Driver å planlegger neste jul allerede ;) Er enkelte ting eg ikkje fekk laga denne jula, som står på lagelista mi :) har brukt desse dagane etter jul til ein ting, nemlig å teikne hus :) Har fått tilbud om å bygge heime, og heile kommunen står på for å få oss heim med jobbtilbud og diverse, så da kan jo det bli aktuelt med hus om ikkje alt for lenge :) Kjekt å teikne hus.. :) litt for kjekt.. :D hehe. ha ein herlig kveld :) Godklem :)

Anonym sa...

Så god ide å henge opp bildene slik:)
Ha en fin kveld.

Klem Anita

Prinsessa sa...

Rom ble ikke bygget på en dag. Slike ting er det kjekkeste men sånne ting tar tid. Jeg forandrer stadig og liker at jeg ikke blir ferdig med rommene for det er så kjkt å finne på nye ideer. Nydelig ting og kreative ting det liker denne dama vet du:O)

Ragnhild sa...

Så flink du er å få det til.
Nydelige bilder.
Ha en skjønne helg
Klem

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

Så vakkert! Dette var virkelig flott du...og så morsomt med de gamle bildene av slekten...

Ønsker deg en riktig flott helg!

ängeln i vitt sa...

Oj, så mycket vackert du visar igen. Du har det så himla fint så jag tappar nästan andan haha. Måste kika lite till.

Kramiz / Carina

BO sa...

Så fint du hadde gjort det! Godt å ta vare på fortida. Og ein fin måte å gjera det på.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails