lørdag 10. januar 2009

Nytt navn og bloggadr.

Men ikke helt på den måten som jeg hadde tenkt!

Det å skulle finne seg et bloggnavn er VANSKELIG, og da jeg begynte å blogge tok jeg bare et navn som jeg kom på i farta!

Så endelig her om dagen kom jeg over sitatet: "La dolce vita" - " Det gode liv", og det passet perfekt! Å stelle og styre hjemme, få inspirasjon, se på vakre bilder og nydelige blogger rundt omkrig når man har tid, er for meg det gode liv... Og det skal altså være sikkert og visst, aldri før har jeg fått så mye inspirasjon som etter at jeg begynte å blogge!

                                                             *********************

DSC00753-1-1                                                                                                

Men som sakt, navneskifte og ny bloggadresse ble ikke helt på den måten som jeg hadde tenkt! Fant jo ut at med det samme jeg skiftet navn, så kunne jeg jo likegodt skifte bloggadresse. Men det skulle jeg ikke ha gjort, jeg mistet alle mine FAVORITTBLOGGERE og BESØKSTELLEREN ble nullstilt! Jeg måtte også legge meg inn på nytt på NORSKE INTERIØRBLOGGERE! Sånn går det når man trykker først, og tenker etterpå! :)

Nå holder jeg på å legge inn de som jeg husker at jeg har hatt under favoritter. Om du vet at du har vært på mine lister, gi meg gjerne et hint under KOMMENTARER slik at jeg finner tilbake til deg! :) Dere som har lagt meg til før, må legge meg til på nytt om dere ønsker å følge meg videre.

Bildet til dette innlegget er i fra stuen. Jeg har funnet den perfekte "duk" til småbord, kopierte ark med skrift eller noter! Flere bilder i fra stuen kommer... inntil da, ha en flott helg! :)

14 kommentarer:

Viola sa...

VIOLAN HÄR, HAR NU ÄNDRAT TILL DITT NYA BLOGGNAMN, HOPPAS DU HITTAR HEM TILL DINA GAMLA BLOGGARE, VILL INTE MISSA DINA VACKRA OCH HÄRLIGA INLÄGG, HA EN SKÖN LÖRDAGKVÄLL,KLEM VIOLAN

Hespe sa...

Hei på deg i natten...
Tusen takk for koselig kommentar på innlegget mitt :o)

Uff, det der er skrekken!! Håper du klarer å samle sammen bloggvennene dine igjen.. :o) Skal gå inn og endre bloggnavnet ditt på bloggen min med en gang. Vi sees forhåpentlig snart igjen ;o)
Nattinatt fra meg!

Klemmer

ängeln i vitt sa...

Här är jag haha. Jag ändrar ditt namn på min lista så att jag inte tappar bort dig.

Ha det bäst
Kram / Carina

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

hehe, ja, han er svært artig :) Storm er ein eurasier. Ganske ny rase eigentlig :) Så det er ikkje så alt for mange som har ein slik hund :)
Uff det høres heilt tragisk ut! eg tenkte ein stund på det sjølv, å skifte navnet i adr på bloggen, men har ikkje komt så langt pga nettopp det. Mister jo det meste da, og begynner litt på nytt :)
men, om du ikkje har sletta den andre bloggen, så ligg det vel framleis litt informasjon om diverse der? :) Håper du klarer å få samla alle bloggvennene og sånn igjen. Skal innom å endre navnet ditt hos meg også. :)
Ja, etter kvert dukker det nok opp tegninger. Men vi er nok endå berre i startfasen, der at vi tenker på å gjer noko med det :) Tar nok litt tid, siden vi har det ganske fint her :)

Ha ein strålande dag! Godklem :)

Besta sa...

Du har en nydelig blogg, er stadig innom og kikker. Ta en titt på min blogg, du har fått en award. Ha en fortsatt fin dag.

Besta sa...

Snakke om å være distre. Beklager virkelig, jeg skulle gi et til deg men ser at jeg har skrevet feil navn. Jeg skal nok gjøre det godt igjen snart. Klem fra Besta

Landcharm sa...

Koselig blogg du har, og det ser iallefall ut som et godt liv.
Jeg er ny blogger, så jeg lå nok ikke inne blandt dine favoritter tidligere, men du er velkommen innom.

Herskapelig shabby sa...

Huff ja så kjedelig! Var ute for det samme selv, men hadde ikke vært i blogglandia så lenge at jeg hadde et ateblert navn, men det var ikke gøy uansett!! kjedelig å miste mine favoritter og også kjedelig at de som fulgte meg "mistet" meg.. Følte liksom jeg måtte begynne på nytt igjen og det var ikke særlig motiverende... Men, du hadde jo et etablert navn og folk finner nok deg raskt igjen skal du se :)

Landlig Idyll I Interiørhuset sa...

ahhh...det er derfor jeg har slitt med å finne deg...skal straks gå inn å fikse det,kan jo ikke gå glipp av ett eneste innlegg her skjønner du!

Håper du finner alle favoritt bloggene igjen...akkurat det samme skjedde med meg på min gamle blogg,og for ett arbeid det var å finne alle igjen. Håper det går lettere for deg.

HA en flott tirsdag! Klem

manon sa...

très beau blog!

manon

Herskapelig shabby sa...

Kosleig at du legger meg til :) Gjør det samme, på tide i grunn er mye innom og titter hos deg :) Ha en fin dag! Klem

Herskapelig shabby sa...

Liksom ikke måte på med kommentarer på dette innlegget fra meg nå ;) Men, det ligger en awards til deg inne hos meg :)

A home far away sa...

Wow vilka fina bilder du visar.

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Lill sa...

For en koselig blogg du har fått deg. får legge deg til med den nye adressa:0) Supert navn også.
Nyt måndagen
Smil frå Lill

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails