søndag 27. november 2011

Julepynt i Norgesglass…

Endelig dere er den herlige adventstid her igjen, jeg elsker jul! Også i år blir det ei jul med hvit basis, krydret med rødt og natur detaljer. Disse fargene er så flott i lag, og så er det jo viktig synest jeg da at juleting passer inn med stilen i resten av huset.  

I går bestemte jeg meg for å gjøre noe nytt med norgesglassene mine; et lite juletre, søte små sopper og sukker på bunnen…voila…ny koselig julepynt! For å få til denne pynten må man lime det man skal pynte med fast i glasset som ligger i korken, jeg brukte vanlig teip. Så heller man sukker i selve glasset, skrur på lokket og snur.

christmas threes m curl boarderDet har vært så som så med innlegg fra meg i det siste, likevel ser jeg at bloggen min blir besøkt. Det setter jeg utrolig stor pris på, jeg håper å kunne oppdatere oftere nå som det værste av tidspress har lagt seg.

Nå skal vaskebøtta frem, ja jeg vet det er 1 søndag i advent. Men det blir ikke jul hos meg uten rundvask, og den må taes når man har tid…

10 kommentarer:

Hulda sa...

Dette var jo supert! Ser at Norgesglass kan brukes i det uendelige. :) Flotte dekorasjoner, og herlige bilder og layouts du viser oss her.

Landcharm sa...

Dette likte jeg! En meget kretiv og fin idè. Nyt adventstiden!

Elin | Draumesidene sa...

Smart! :) God idè! Ser på eit innlegg lenger nede at du har lyslenkje på hesjestaur, det har jo eg også? Det er i slike stunder eg lurer på om eg har sett det først hos deg? Alltid eit dilemma her i bloggfellesskapet; eg trur at eg har kome på noko sjølv...

Ha ein fin kveld!
Adventsklem,
Elin :)

Tinas bo sa...

Vill ju inte verka dum, men hur sjutton har du lyckats få dit pyntet i locket på burken??
Ser toppen ut!! Kul ide' om man fattar hur??!! hihi

Ha en fin söndag
Kram Tina

Unknown sa...

så morsomt;)

Maliva`s verden sa...

Ja dette likte jeg også...en ny idè;o) Ønsker deg en fortsatt fin førjulstid, så håper jeg du kommer med enda flere tips.
Klem fra meg

Unknown sa...

Koooooselig med innlegg fra deg igjen! (tror jeg sier det hver gang du legger ut noe nytt?!) hihi...

Dette var jo helt genialt, en supersmart idé;)

Adventsklem til deg!

Frøken Loppe sa...

Hei!
Det var jo super fint!!!
Utruleg artig ide :o)
Takk for kosleg kommentar på bloggen min :o)
Håper du får ei fin adventstid!

MissMette sa...

Ja, disse er så utrolig dekorative og flotte ღ Love It... Tusen takk for koselig kommentar, det varmer og gjør godt ღ Ja, det var endelig på tide med noen flere butikker her i Brønnøysund - gleder meg til i morgen for å se hvordan det har blitt :)) Ønsker deg en fin, fin kveld videre og uke ღ Klem fra Mette

Ramme Alvor sa...

I love!!!!!!!!!
Herleg blogg!!!


Klem!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails