søndag 1. januar 2012

Bloggåret 2011…

Hei og godt nyttår! Jeg håper dere hadde en super nyttårsaften. Vi feiret i lag med resten av familien, spiste koldtbord og spilte Geni, det var familiehygge til langt på natt.

Jeg starter det nye bloggåret med å vise litt i fra hva som har hendt hos meg i 2011. År 2011 har vært et veldig hektisk år, og jeg har kanskje ikke fått blogget så mye som jeg skulle ønsket. Jeg har gått i full jobb, samtidig som jeg har studert. I tilegg mistet jeg min kjære bestemor i sommer, og det tok bort litt av blogglysten. Derfor har det vært litt langt i mellom innleggene, men for meg er det viktige å blogge når man har lyst, ikke fordi at man føler et press.

Da jula var ryddet bort var det tid for forandringer i hjemmet. Vi hadde fått tømmervegg i stua, og det harmonerte ikke lenger med Madonnafigurer og chabby chick stilen som jeg hadde vært så hodestups forelsket i. Interiørbladene pøste på med den ene stilen flottere enn den andre…nå skulle det være natur, pasteller, industri og farger! Og jeg var forvirret som aldri før, hvilken stil skulle jeg nærme meg? Nå er ikke jeg noen slave av en spesiell stil, men jeg liker å holde meg oppdatert. Likevel er det viktigste for meg at interiøret harmonerer og at jeg finner min egen stil og trives med den.

februar

I februar fikk jeg en gledelig nyhet om at jeg skulle være med i interiørboken sanselig sommer, jeg var kjempestolt! Jeg viste også bilder i fra et rom jeg kun hadde blogget om en gang tidligere, badet! 

Bildet under viser litt av den nye stilen som var kommet i hus hos meg, hvitt pastellfarger og natur. Farger som jeg trives kjepegodt med, og vil fortsette med i 2012. Rett før jul hadde vi også fått et nesten 100 år gammelt trøorgel hos en nabo, det er jeg blitt så glad i.  

Untitled-1

I sommer pyntet jeg lysthuset med pom poms. Jeg fikk helt dilla på disse nydelige papirkreasjonene, og ville gjerne ha de hengende overalt. De passet veldig godt inn i lysthuset, og for første gang hadde lysthuset fått rosa farger.

pom poms12

Jeg fikk meg også photoshop dette året, og ble mildt sagt helt hektet på programmet. Det er jo så gøy å leke seg med photoshop.

Untitled-6

Stua er det rommet i huset som byr på mest problemer når det kommer til innredning av interiør. Det største problemet er at jeg bare kan ha sofaen i et hjørne for at det skal bli funksjonelt. Vi har begynt med planer om utbygging, men det blir nok ikke før om et par år at de blir realisert. Her har jeg pyntet stua i turkise farger, og hengt opp bilder av familien på tømmerveggen.

Untitled-7

Flotte øredobber i fra en Giweaway som jeg vant, jeg har aldri vunnet så mye som etter at jeg begynt å blogge.

Untitled-8

Fra lille stua, som jeg endelig klarte å få innredet slik at jeg ble fornøyd. Her har det vært prøvd ut mange morsomme og “rare” løsnigner kan dere tro.

P1016284

Det siste bildet viser stua pyntet slik den var i høst

Untitled-9Det var litt av hva som har skjedd hjemme hos meg dette året. Jeg er så glad for at jeg har bloggen, for da kan man hele tiden gå tilbake å se hvordan man hadde det før…den blir som en slags interiørdagbok.

I fra forrige innlegg har jeg fått hele 10 nye følgere, tusen takk for at dere vil følge meg videre! Det gir meg ny giv til å ville fortsette å blogge! Jeg vil også takke alle som har lagt igjen kommentarer hos meg i 2011, uten dere hadde det ikke vært noen blogg!

10 kommentarer:

Elin / Draumesidene sa...

Vakkert! takk for all inspiasjon i 2011! godt nytt år!

klem,
e

Home No.1 sa...

Gott Nytt År!!!

Kram Annica.

Hege Pauline sa...

Nydelige bilder og moro å lese om bloggåret ditt! Jeg er en av dine nye følgere og gleder meg til å følge bloggen din videre i 2012!!!
Godt nyttår til deg :)
Klem Pauline

Landcharm sa...

Flotte bilder! Ønsker deg et godt nytt år!

Tinas vita bo sa...

Härlig krönika!!
God fortsättning!!

Kram Tina

Johanna Stålros sa...

Så mycket fint! God fortsättning! Kram Johanna

Sommerjenten sa...

Godt nyttår til deg! Lekre bilder! Du har så fin stil :)

Ha en super uke!

Klem Lene

Anonym sa...

Fint tilbakeblikk. Takk for det! Jeg ønsker deg Godt Nytt År og gleder meg å se mange fine inspirasjoner hos deg i 2012.
Klem allesistgut :)

Tyrifryd ♥ Monica sa...

Vakkert, Siren!!

Takk for all inspirasjon i 2011, jeg gleder meg masse til å følge deg i enda et nytt år;)

Stor klem!

Kreoline sa...

Nydelig inspirasjon fra deg, og godt nytt år til deg også. Det har ikke blitt så mye blogging her i heimen heller i fjor, vi får ta det igjen i år. Det å miste en av sine kjære tar mye av gnisten, det tar tid å komme tilbake. Følger deg i 2012 også jeg, gleder meg til innleggene dine. Kos deg videre i uken, snart helg. Klem fra Mona.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails