lørdag 7. januar 2012

Nye putetrekk fra H & M…

I romjula kom Hennes & Mauritz katalogen i posten, og jeg var ikke sen om å bestille meg nye putetrekk. Jeg fikk til og med litt panikk, innbilte meg at siden putetrekkene var så fine, kunne det godt hende at de ble fri om jeg ikke bestilte med en gang. :)

Nei da, så drastisk var det nok ikke! Men jeg blir bare mer og mer imponert over H & M, de treffer meg virkelig midt i hjertet med sin nye “Home Spring” kolleksjon.

sommerfugler 4

Jeg bestilte putetrekk med sommerfugler på, som kontrast til alt mønsteret kjøpte jeg også noen puter i ren turkis farge. Putene bruker jeg på kjøkkenbenken, og som stolputer. Det er så deilig å kjøpe noe nytt å pynte med etter jul.

sommerfugler 2

Jeg har også foretatt den vanlige prosedyren som alltid etter jul, byttet rundt og skiftet ut pynt både på hyller og vegger.

sommerfugler 3Det ble så trivelig med nye puter på kjøkkenet. Selv om putene har sommerlig motiv, har jeg passet på å ikke få sommerstil, med å kombinere saueskinn og andre vinterlige detaljer. Er ikke klar for verken vår eller sommer lengsel enda, det ville være å torturere seg selv, så langt nord i landet som jeg bor. sommerfugler 5En fin kveld ønskes til alle som er innom! :)

13 kommentarer:

Bettum Villa sa...

Super flott pute. Har siklet på flere av nyhetene til H&M denne gangen, men vi får se hva lommeboken sier er greit. ;)
Klem Madelén

Hulda sa...

Virkelig supre puter! Slike fikk jeg også lyst til å kjøpe. Så vakre bilder du har tatt av dem også. Helt herlig, veldig inspirerende layout også. Dette likte jeg!

Kjenner meg veldig igjen i å style om alt i huset etter jul. Har akkurat blitt ferdig med det selv. Alt føles så friskt. :)

Hulda sa...

Måtte se på alt det fine H&M hadde. Nydelige saker! la ut link og bilde på facebook. :) Tror jeg må kjøpe noe derfra jeg også. ;)

Travel close to my heART sa...

Det skulle vært en LIKE knapp her;-) Sommerfugler er et av mine favorittmotiver om dagen.Tror nesten jeg må sjekke ut H&M sin katalog.Den ligger kanskje på nettet også? Takk for at du delte med oss uvitende:)

Har en drøm... sa...

Så søt:)
bestilte meg litt fra H&M Home her om dagen jeg og, gleder meg:)

camilla sa...

Herlige puter:)h&m har mye fint..:)!
Ønsker deg en flott helg:)
Camilla

Bente sa...

Kjempefin pute. Nydelige farger.

Ha en fin søndag.

Klem Bente

Martes atelie` sa...

Takk for hyggelig hilsen. Så fin blogg du har. Lekre bilder og et fint hus du har. Deilig med sånne ting man MÅ ha!! Ikke sant?
Ha en fin dag.
Marte

Lilla Kullan sa...

Väldigt fin kudde.:-) Stina

Bellevuegård sa...

Håller med dig! HM har mycket fint till hemmet!!

Ha en fin söndag

Kram Linda

weisser traum sa...

soooo traumhaft schön wie der frühling.
grüässli daniela

Aia- Taubanevegen sa...

Nydelig sommerfuglpute! Herlig med litt ny pynt når julepynten er pakket bort! :) Og ja, HM Home har så mye fint!

Veldig fine bilder! :)

Fredrikke sa...

utrolig flott pute, er deiig med en frisk pute, etter at all jul er ute av hus. Kosleig blogg du har.¨
Klem fra Fredrikke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails